Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Airport shuttle Eindhoven - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Airport shuttle Eindhoven

Een airport shuttle naar Eindhoven Airport boekt u bij HAYTAX. Wij zijn een taxibedrijf dat actief is in Eindhoven en omstreken. Wij verzorgen met name taxidiensten van en naar de luchthaven in Eindhoven. Hiervoor gebruiken wij personenauto’s en busjes waarmee wij tot maximaal 8 personen kunnen vervoeren.

Professionele en voordelige airport shuttle naar Eindhoven Airport

Wij leveren altijd een professionele service. Onze taxichauffeurs zijn behulpzaam, betrouwbaar en punctueel. Bovendien wordt u door hen snel en comfortabel vervoerd. Hiervoor betaalt u standaard vaste lage prijzen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor bagage. Daarnaast betaalt u ook geen extra voorrijkosten en nachttarieven. U betaalt alleen een starttarief, kilometertarief en tijdtarief. Online kunt u al de prijs voor uw rit berekenen. Dit is mogelijk voor ritten tot 25 km. Het is dus zeker voordelig om met onze shuttle naar Eindhoven Airport te gaan.

Online boeken

Wij maken het voor u heel gemakkelijk om een shuttle te boeken naar Eindhoven Airport. Dat doet u namelijk gemakkelijk online. Dat is ideaal als u snel een shuttle nodig heeft, maar u kunt ook een taxirit reserveren voor later. Als u liever telefonisch een shuttle boekt, is dat ook mogelijk. Daarvoor belt u naar +31 (40) 287 88 88. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl