Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Het bedrijf - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxibedrijf Haytax is de specialist als het gaat om vervoer van mensen

Taxibedrijf Haytax vervoert mensen in alle vormen (zakelijk-, luchthaven- of straattaxi). Het bedrijf bestaat inmiddels 7 jaar en is actief rondom Eindhoven en Eindhoven Airport! Die begon als straattaxi in 2010. Wij richten ons vanaf 2014 meer in de richting zakelijk- en luchthavenvervoer, daarvoor hebben we de wetenschap, kennis, ervaring en de nodige wagenpark! Als onze chauffeurs spreken zowel Nederland als Engels. We hebben in onze wagenpark Mercedes E klasse en Mercedes Vito busjes (8 passagiers). Al onze taxiwagen zijn jong, comfortabel en betrouwbaar, wij controleren deze strenger dan de wettelijke APK normen, al onze taxi auto’s zijn voorzien van winterbanden als de winteromstandigheden zijn (Wij proberen met alles te bezuinigen alleen niet de onderdelen als het gaat om veiligheid) Al onze taxi auto’s hebben topkwaliteit banden en remmen, die vinden we altijd belangrijkst.

Wij hanteren scherpen prijzen als u de taxi minimaal 24 uur van tevoren boekt

U kunt de reservering plaatsen per telefoon 0402878888, per mail info@haytax.nl of per sms/i-masseging/whatsapp/Viber +31655390945, u krijgt altijd een bevestiging van ons zodat u zeker weet dat uw taxi voor u op de bestelde locatie en tijd klaarstaat.

Wilt u een taxi boeken om vanuit Airport op te halen, vermeld altijd uw vluchtnummer en mobilenummer zodat we de vlucht kunnen volgen en zo nodig contact met u op te nemen om elkaar vinden makkelijk te maken, wij proberen altijd ruime tijd in te plannen zodat we zelf niet te gaan haasten en pushen, wij willen namelijk u een relax reis na misschien gestrest vlucht  wij helpen u altijd met uw bagage (tot 25kg).

Ophaalservices bij de gate of een meetingpoint

Wilt u dat de taxichauffeur u ophaalt bij de gate of meetingpoint, dat is zeker mogelijk in meeste gevallen wij berekenen geen wachttarief en/of parkeergeld tot 45 min na landing

In al onze taxi’s kunt u zowel contant als pin/creditcard betalen, wij rijden ook zo nodig voor bedrijven op rekening!

Wij proberen altijd beste service tegen concurrerende prijzen te bieden, u rijd altijd met een jonge luxe wagen tegen vaste lage prijzen!

Wij hebben ook WIFI in al onze wagens

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl