Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Luchthavenvervoer Eindhoven - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Luchthavenvervoer Eindhoven

Wilt u graag met lichthavenvervoer naar het vliegveld van Eindhoven? Dan schakelt u natuurlijk HAYTAX in. Wij verzorgen taxidiensten in Eindhoven en omgeving en dan met name van en naar Eindhoven Airport. Dit doen wij zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Ons luchthavenvervoer naar Eindhoven Airport is 24 uur per dag beschikbaar. Zo kunnen wij u niet alleen overdag, maar ook ’s nachts van A naar B vervoeren.

Luchthavenvervoer naar Eindhoven Airport met HAYTAX

Wij verzorgen op kwalitatieve en professionele wijze taxidiensten in de omgeving van Eindhoven. U kunt hierbij altijd rekenen op een uitstekende service. Zo zijn onze chauffeurs altijd netjes op tijd en brengen u op een veilige manier naar uw gewenste bestemming. Ons bedrijf is met name gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar de luchthaven in Eindhoven. Wenst u echter naar een andere bestemming gebracht te worden? Ook dat is zeker mogelijk. Verder heeft u bij ons de keuze voor een personenauto of een busje. De personenauto is geschikt voor maximaal 4 personen, terwijl het busje 5 tot maximaal 8 personen kan vervoeren. Ideaal wanneer luchthavenvervoer naar Eindhoven Airport voor een grotere groep zoekt dus! Voor beiden geldt dat u een maximum starttarief, kilometertarief en tijdtarief betaalt. Deze tarieven zijn afhankelijk van het door u gekozen vervoer.

Bekijk de tarieven

Wij garanderen u zeer voordelige tarieven wanneer u luchthavenvervoer boekt naar de luchthaven in Eindhoven of een andere bestemming. Hierbij betaalt u bij ons geen extra nachttarieven, voorrijkosten of kosten voor bagage. Voordeliger kan haast niet. Als u nog meer informatie wilt over onze diensten of graag luchthavenvervoer naar Eindhoven Airport wilt boeken, kunt u bellen naar +31 (40) 287 88 88. U kunt ook online een taxi boeken.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl