Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Taxi Eindhoven station - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxi Eindhoven station

Wilt u graag worden opgehaald door een taxi in Eindhoven op het station? Schakel dan HAYTAX in. Wij verzorgen taxivervoer in Eindhoven en omstreken, en dan met name van en naar de luchthaven. Ook op het station kunnen wij u echter komen ophalen. Wij zijn altijd op tijd en vervoeren u op een snelle, veilige en comfortabele manier.

Taxi boeken in Eindhoven voor vervoer vanaf het station

Als u taxivervoer in Eindhoven boekt, is het uiteraard belangrijk dat deze u op een veilige en prettige manier van A naar B brengt. Dat doet HAYTAX voor u. Al onze chauffeurs zijn professioneel, punctueel, betrouwbaar, behulpzaam en rijden veilig. Daarnaast is het ook prettig wanneer u geen extreem hoge kosten betaalt. Dit gebeurt helaas vaker bij taxivervoer in Eindhoven. Bij ons is dit echter niet het geval. Bij ons betaalt u altijd vaste lage prijzen. Bovendien betaalt u geen extra kosten voor bagage, voorrijkosten of nachttarieven. Wij laten u een eerlijk starttarief, kilometertarief en tijdtarief betalen.

Ben ik verzekerd in een taxi?

Ja, u bent verzekerd in een taxi. Dit geldt zolang u in een taxi zit. Buiten de taxi geldt uw eigen ziektekosten- en/of reisverzekering. Zo kunt u zonder zorgen plaatsnemen in een van de taxivoertuigen van HAYTAX. Onze taxichauffeurs zorgen er te allen tijde voor dat u op een comfortabele, veilige én betrouwbare manier arriveert op uw eindbestemming.

Hoe kan ik zien of een taxi legaal is?

U kunt de legaliteit van een taxi herkennen aan een aantal kenmerken. Zo beschikken alle geregistreerde taxivoertuigen over een blauwe kentekenplaat, moet de tariefkaart duidelijk aan de binnen- en buitenkant van de taxi zichtbaar zijn en beschikt iedere taxichauffeur over een chauffeurskaart met pasfoto. Daarnaast bevat iedere taxi een boordcomputer taxi (BCT), een taxameter en dient de chauffeur u een geprinte of digitale ritbon te geven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als er iets nog niet duidelijk voor u is, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (40) 287 88 88. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen op ieder moment taxivervoer in Eindhoven voor u regelen. Ook wanneer u een taxi wilt boeken, kunt u daarvoor bellen. Het is ook mogelijk online een taxi te boeken om u op te halen op het station in Eindhoven. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl