Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Taxi naar Eindhoven Airport - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxi naar Eindhoven Airport

Een taxi naar Eindhoven Airport reserveert u snel en eenvoudig online bij HAYTAX. Als taxi centrale verzorgen wij taxidiensten van en naar Eindhoven Airport. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als u naar een locatie elders in Eindhoven vervoerd wilt worden. Moet u bijvoorbeeld van het station naar een adres aan de rand van de stand? Of gaat u ergens op bezoek en weet u niet precies waar dit is? In beide gevallen kiest u voor de service van HAYTAX. Wij hebben een uitstekende reputatie en bij ons bent u verzekerd van een comfortabele taxirit.

Een taxi voor kleine en grote groepen naar Eindhoven Airport

HAYTAX kan zowel kleine als grote groepen naar Eindhoven Airport brengen met de taxi. Ten eerste hebben wij personenauto’s voor groepen tot maximaal 4 personen. Wanneer u met 5 tot maximaal 8 personen een taxi nodig heeft, kunt u kiezen voor een busje. Als u met nog meer mensen vervoer nodig heeft, kunnen wij uiteraard een groter aantal busjes sturen om u op te halen. Voor een taxi van HAYTAX naar Eindhoven Airport betaalt u een starttarief, kilometertarief en tijdtarief (per minuut). Dit is ook het enige wat u bij ons betaalt. Van extra nachttarieven, voorrijkosten of kosten voor bagage is bij ons geen sprake. Bekijk de tarieven online. Als u vooraf al wilt weten hoeveel een rit naar Eindhoven Airport u gaat kosten als u gebruikmaakt van onze taxi centrale, kunt u alvast uw ritprijs berekenen.

24 uursservice van taxi centrale HAYTAX voor vervoer naar Eindhoven Airport

Wanneer u kiest voor HAYTAX kunt u op vele voordelen rekenen. Ten eerste leveren wij altijd een professionele service af. Onze chauffeurs zijn behulpzaam, betrouwbaar en punctueel. Ze zorgen dat ze op tijd zijn en vervoeren u vervolgens veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming, bijvoorbeeld Eindhoven Airport. HAYTAX is een taxi centrale waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi kunt reserveren. Het maakt ons niets uit of u in het diepst van de nacht of in de spits ergens naartoe wilt. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar.

Vragen? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat HAYTAX voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over onze taxi naar Eindhoven Airport? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers. Wij zijn via telefonisch bereikbaar via +31 (40) 287 88 88. Om een taxi te reserveren kunt u ons ook even bellen, maar het is ook mogelijk om dat online te regelen.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl