Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Taxi naar vliegveld Eindhoven - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxi naar vliegveld Eindhoven

Als u een taxi naar het vliegveld in Eindhoven nodig heeft, kunt u het beste HAYTAX inschakelen. Wij verzorgen taxidiensten van en naar Eindhoven Airport. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wanneer u ook met de taxi naar Eindhoven Airport wilt reizen, het is mogelijk bij HAYTAX. Bij ons kunt u rekenen op snel en comfortabel vervoer voor vaste lage prijzen. Van extra kosten zoals voorrijkosten, nachttarieven of kosten voor bagage is bij ons geen sprake. Dat is wat de taxidiensten van HAYTAX tot één van de meest voordelige in de regio maakt.

Voordelige taxi naar het vliegveld in Eindhoven

Bij HAYTAX boekt u gemakkelijk een voordelige taxi naar het vliegveld in Eindhoven. Bij ons betaalt u drie verschillende tarieven: het starttarief, een tarief per gereden kilometer en een tarief voor de duur van de rit (per minuut). U kunt kiezen voor een personenauto als u met een groep bent tot maximaal 4 personen. Reist u met een grotere groep? Groepen van 5 tot maximaal 8 personen kunnen gebruik maken van een van onze busjes. Loopt de taxi vertraging op, dan worden de kosten eerlijk verdeeld tussen de klant en het taxibedrijf. Dit betekent ook dat wanneer de rit sneller gaat dan verwacht u goedkoper uit bent. U kunt alvast vooraf uw ritprijs berekenen.

Zakelijke en particuliere klanten

Wij vervoeren zowel zakelijke als particuliere klanten. U bent altijd welkom om een taxi naar het vliegveld van Eindhoven te boeken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een taxi naar het vliegveld in Eindhoven die we aanbieden bij HAYTAX? Of wilt u een taxirit reserveren? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (40) 287 88 88. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar! Ook kunt u uw taxi naar vliegveld Eindhoven heel gemakkelijk boeken via onze website.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl