Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Taxi service Eindhoven - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxi service Eindhoven

HAYTAX is een taxiservice in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in ritten naar Eindhoven Airport. U kunt ons inschakelen voor zowel zakelijke, maar ook voor particuliere taxiritten. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om u van A naar B te vervoeren. Altijd veilig, comfortabel en snel. Dat is waar u van op aan kunt als u onze taxi service inschakelt, bijvoorbeeld voor vervoer naar Eindhoven Airport.

Goede service en scherpe prijzen bij uw taxi service naar Eindhoven Airport

Wanneer u de taxi service van HAYTAX inschakelt voor vervoer naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport, weet u zeker dat alles goed geregeld is. Zo zijn onze taxichauffeurs altijd netjes op tijd en zorgen ze ervoor dat u tijdig en veilig op plaats van bestemming aankomt. Dit alles voor een scherp vast tarief. Zo rekenen wij geen voorrijkosten, nachttarieven of kosten voor bagage. Hierbij betaalt u alleen voor wat u krijgt. Zo bestaat onze vaste prijs uit een starttarief, kosten voor de duur van de rit en kosten voor de afgelegde kilometers.

Is er wifi in een taxi?

Ja, in de taxi’s van HAYTAX kunt u onbeperkt gebruikmaken van wifi. Dit behoort ook tot de service waar u op kunt rekenen als u een taxi reserveert bij ons! Het is ideaal voor de zakelijke klant die nog een e-mail moet versturen. Maar ook de particuliere klant heeft hier baat bij. U kunt familie of vrienden nog informeren dat u bijna op de eindbestemming bent of u scrolt nog even door social media.

Kiest u voor de taxi service van HAYTAX?

Wat zijn uw wensen voor de taxi die u wilt reserveren? Wilt u vervoerd worden in een personenauto (maximaal 4 passagiers) of een taxibus (maximaal 8 passagiers? En vanuit waar wilt u gebruik maken van onze taxi service naar Eindhoven Airport? Laat het ons weten via het formulier op onze website en reserveer direct! Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen om uw reservering te plaatsen. U bereikt ons via +31 (40) 287 88 88.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl