Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/haytax.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1538
Taxibus Eindhoven - Taxibedrijf Haytax

Luchthavenvervoer

Onbeperkt Wifi

Kwaliteit en veiligheid

Taxibus Eindhoven

U wilt een taxibus huren in Eindhoven of de omgeving hiervan? Dan is HAYTAX de naam die u zoekt! Wij beschikken namelijk over taxibussen met een capaciteit van maximaal 8 personen. Wij zijn een gerenommeerd taxibedrijf in de regio Eindhoven. En dat is niet voor niets! U kunt bij ons namelijk rekenen op een uitstekende service tegen een vaste lage prijs. Interesse? Reserveer dan direct uw taxibus in regio Eindhoven bij HAYTAX.

Wat kunt u verwachten wanneer u een taxibus huurt bij HAYTAX in Eindhoven?

Of u nu zakelijk of particulier reist, HAYTAX is u graag van dienst om u met de taxibus naar de door u gewenste bestemming in Eindhoven te vervoeren. Dit geldt 24 uur per dag, voor 7 dagen per week. Onze chauffeurs brengen u snel, comfortabel en veilig naar de door u gewenste bestemming. Dit alles tegen een vaste lage prijs. Deze prijs is opgebouwd uit het starttarief, de duur van de rit en de gereden afstand. Aan extra voorrijkosten, nachttarieven en kosten voor bagage doen wij niet. Zo wordt een taxibus in regio Eindhoven wel heel voordelig!

Wat kost een taxibusje?

De kosten van een taxibusje zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het tarief wordt bepaald aan de hand van het starttarief, de af te leggen afstand en de duur van de taxirit. De overheid heeft per 1 januari 2017 maximumprijzen vastgesteld voor een taxibus om te voorkomen dat klanten teveel betalen. Het maximum starttarief is € 6,06, het maximum kilometertarief € 2,76 en het maximum tijdtarief per minuut is € 0,41. Een taxibedrijf als HAYTAX stelt zelf de tarieven vast en houdt zich altijd aan de maximumtarieven.

Reserveer direct uw taxibus in Eindhoven

Een taxibus reserveren bij HAYTAX? Dan kan erg gemakkelijk! U hoeft namelijk alleen maar even het formulier op onze website in te vullen. Maakt u toch liever uw reservering per telefoon? Dat is ook mogelijk bij HAYTAX. U kunt hiervoor bellen naar +31 (40) 287 88 88.

Reserveer uw taxi online

Wanneer uw taxirit langer is dan 25 KM zal de prijs in overleg zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht

Taxibedrijf HAYTAX

Echternachlaan 712
5625 KL
Eindhoven

T: +31 (40) 287 88 88
M: +31 (6) 55 39 09 45
E: info@haytax.nl